nieuws

Delta Lloyd vereenvoudigt elektronicaverzekering

Archief

Delta Lloyd heeft zijn vorig jaar geïntroduceerde Elektronica- & Apparatuurverzekering (EAV) vereenvoudigd. Op de EAV, die is gericht op mkb-ondernemers, kan alle elektronische apparatuur van het bedrijf worden verzekerd, zonder dat de afzonderlijke apparaten gespecificeerd hoeven te worden.

Delta Lloyd vereenvoudigt elektronicaverzekering

De belangrijkste productaanpassingen zijn: computerapparatuur en de daarbij behorende randapparatuur die gebruikt wordt voor de eigen administratie van het verzekerde bedrijf, valt voortaan standaard onder de kantoorelektronicadekking van de EAV (voorheen kon deze apparatuur alleen op een aparte computerpolis verzekerd worden); voor bedrijven die gevestigd zijn in een bedrijfsverzamelgebouw geldt geen premietoeslag meer; de EAV is voortaan – in beginsel – voor alle mkb-ondernemers beschikbaar. Voorheen golden de Benelux en Duitsland als dekkingsgebied voor de transportdekking. In de nieuwe situatie kan, tegen een premietoeslag, ook gekozen worden voor Europa- of Werelddekking.

Reageer op dit artikel