nieuws

De Hypotheekshop verzekert tegen dubbele woonlasten

Archief

De Hypotheekshop komt samen met zijn verzekeringslabel WoonRust met de ‘Koop Zonder Zorgen’-verzekering; een polis die bescherming biedt tegen dubbele woonlasten bij de aankoop van een nieuw huis.

 

Met de ‘Koop Zonder Zorgen’-verzekering wordt een percentage van de huidige brutomaandlasten verzekerd. Op het moment dat er dubbele maandlasten ontstaan, ontvangt de verzekerde een uitkering om deze maandlasten af te dekken. Het verzekerde bedrag is variabel en afhankelijk van de wensen van de klant. De verzekering keert uit over een periode van maximaal 12 maanden. Risicodragervan de polis is AWG (Aon Warranty Group).

 

  &nbsp"Het kip-of-ei-dilemma, eerst verkopen en dan kopen, of toch andersom, is hiermee verleden tijd", aldus Ronald Tiemessen, adjunct-directeur van De Hypotheekshop. "Hiermee is het mogelijk om een huis te kopen, voordat de huidige woning is verkocht. Dit biedt consumenten in de huidige, onzekere periode op de woningmarkt, duidelijkheid en zekerheid. Bij de aankoop van een huis is direct duidelijk wat de totale lasten zijn. Consumenten worden slagvaardiger en kunnen meteen toeslaan als hun droomwoning voorbijkomt."

 

  &nbspDe Hypotheker kwam vorig jaar met een soortgelijk product (risicodrager London General), dat tot _ 1.400 dubbele woonlasten opvangt.

 

Reageer op dit artikel