nieuws

Concurrent plukt nest van verzekeraars kaal

Archief

Een slachting in de verzekeringssector: het aantal verzekeraars en financieel adviseurs neemt door concurrentie fors af. Ondanks deze prijzenslag zetten verzekeraars miljarden meer premie om, blijkt uit de meest recente cijfers van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek.

Concurrent plukt nest van verzekeraars kaal

„Maar er komt een aardschok; verzekeraars sturen op cijfers uit het verleden, terwijl de markt nú verandert", stelt onderzoeker Matthijs Mons. Ook wacht assuradeurs concurrentie van pensioenuitvoerders, die met polissen maar ook met spaarrekeningen gaan leuren.
(De Telegraaf)
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media
 
Bedrijf controleert 'vakantiezieken'
(Het Financieele Dagblad)
 
Gevaar van slecht advies bij belangrijke financiële zaken
(Dag, De Pers)
 
Tonnen verdwenen van schuldhulp
(Spits)
 
Fortis komt mogelijk nog 3 miljard euro tekort
(NRC Handelsblad van gisteravond)
 
ABP: structuur Fortis moet anders
(Algemeen Dagblad)

Reageer op dit artikel