nieuws

Ambitie van Premie.nl: grootste marktplaats voor autopolissen

Archief

Het begin vorig jaar opgerichte Premie.nl wil met een vernieuwde formule concurrenten als Independer en Verzekeringssite naar de kroon gaan steken. Op de site kunnen nu autoverzekeringen van 37 verzekeraars met elkaar worden vergeleken. Voor deelnemende tussenpersonen geldt niet meer als voorwaarde dat ze zijn aangesloten bij Voogd & Voogd.

 

Oprichter Erik de Voogd stelt dat Premie.nl inmiddels een keuze uit 12.000 varianten op het gebied van autoverzekering biedt. "In de vergelijking nemen we nu ook de nieuwe internetverzekeraars mee, zoals Allsecur, Izio en Splendis, maar ook FBTO, Ohra en Centraal Beheer." Hij wil dat de site zich ontpopt tot "de allergrootste vriend van de consument en van het intermediair".

 

  &nbspConsumenten kunnen op de site verzekeringen met elkaar vergelijken en deze vervolgens sluiten bij een deelnemende tussenpersoon in hun omgeving. Dat zijn er momenteel tussen de 400 en 450.

 

Geen deelnamekosten

  &nbspVoor zowel het intermediair als voor de verzekeraars fungeert Premie.nl voortaan als gratis marktplaats. "Wij werken niet tegen leadvergoedingen of provisies, zoals Independer en Verzekeringssite." De Voogd wil inkomsten genereren uit advertenties die door verzekeraars en assurantiekantoren op de site kunnen worden geplaatst. "Maar deelnemende bedrijven zijn niet verplicht daaraan mee te doen."

 

  &nbspTussenpersonen die zijn aangesloten bij Bruns ten Brink, Klaverblad, London of Voogd & Voogd kunnen nu al gratis partner worden en aanvragen ontvangen. Het aantal intermediairmaatschappijen zal binnenkort verder worden uitgebreid, kondigt De Voogd aan.

 

Reageer op dit artikel