nieuws

ABN Amro op schap bij Welke

Archief

Serviceprovider Welke Financiële Diensten (Hoorn) heeft het productassortiment uitgebreid met hypotheken en betaal- en spaarrekeningen van ABN Amro.

 

ABN Amro wil graag dat klanten alle financiële diensten bij de bank onderbrengen in plaats van het versnipperd te verdelen over verschillende instellingen. ABN Amro wil dat mogelijk maken door het concept ‘Intermediair bankieren’ dat bij Welke bestaat uit een hypotheek- of leadformule. Klanten die via Welke naast een hypotheek ook een Particulier Pakket (betaalpakket) van ABN Amro afnemen, krijgen een korting op de hypotheekrente. Die korting geldt ook voor klanten die al bancaire producten van ABN Amro hebben en de hypotheek via Welke sluiten. Daarnaast ontvangt de tussenpersoon _ 100 voor het aanbrengen van de lead voor een spaarrekening.

 

  &nbspEerder dit jaar maakten de franchiseketens De Hypotheker en De Hypotheekshop al soortgelijke afspraken met ABN Amro, dat zich begin deze eeuw afwendde van het grote intermediair als verkoopkanaal, maar daar in 2005 op terugkwam.

 

Reageer op dit artikel