nieuws

ZLM meest gewaardeerde reisverzekeraar

Archief

ZLM Verzekeringen in Goes krijgt van de bezoekers van de Independer-site met een 8,6 het hoogste rapportcijfervoor de afhandeling van reisschades. Gemiddeld waarderen consumenten de afhandeling van deze schades door Nederlandse verzekeraars met een 7,2.

In het onderzoek van Independer zijn drie aspecten beoordeeld door consumenten: klaarstaan voor de klant, beloften nakomen en schadeafhandeling. Gemiddeld scoort ZLM op deze drie aspecten het hoogst (8,3), gevolgd door Univé, ANWB en Centraal Beheer Achmea (7,5). Fortis heeft gemiddeld een 6,4 en is hiermee de hekkensluiter van de lijst. Voor schadeafhandeling komt Fortis niet hoger dan een 6,2. In totaal hebben ruim 10.000 sitebezoekers meegedaan aan het onderzoek.

Reageer op dit artikel