nieuws

Willis-topman hekelt wegkapen personeel

Archief

Willis-directeur Hugo Wegbrans beklaagt zich in een interview met Globe, het relatiemagazine van detacheerder Talent & Pro, over het onderling wegkapen van personeel in de verzekeringsbranche: “We moeten de manier waarop we onze mensen werven, veranderen.”

Willis-topman hekelt wegkapen personeel

"De interne ontwikkeling van nieuw talent en het bieden van voldoende doorgroeimogelijkheden verdienen daarbij de voorkeur boven het 'recyclen' van mensen afkomstig van concurrenten”, aldus Wegbrans. In november vorig jaar verloor Willis een kort geding om de overstap van negen personeelsleden naar concurrent Marsh ongedaan te maken. De rechtbank zette echter vraagtekens bij de rechtsgeldigheid van een concurrentiebeding van Willis en achtte het niet aannemelijk dat bij Marsh sprake is geweest van een vooropgezet plan om werknemers en klanten van Willis over te nemen. Onvrede over de werkdruk bij Willis zou de werkelijke aanleiding zijn geweest voor de massale overstap van personeel.

Reageer op dit artikel