nieuws

WFT-vergunning voor telemarketeer

Archief

Telemarketingbureau DeFine Campaigns heeft een vergunning gekregen van toezichthouder AFM.   De vergunning, waarmee DeFine mag bemiddelen in schade- en levensverzekeringen, hypotheken en consumptief krediet, is volgens eigen zeggen op dit moment uniek. Voor het maken van afspraken voor adviseurs is namelijk ook een WFT-vergunning nodig. "Financiële dienstverleners moeten oppassen met telemarketing. Wij springen hierop […]

Telemarketingbureau DeFine Campaigns heeft een vergunning gekregen van toezichthouder AFM.
 
De vergunning, waarmee DeFine mag bemiddelen in schade- en levensverzekeringen, hypotheken en consumptief krediet, is volgens eigen zeggen op dit moment uniek. Voor het maken van afspraken voor adviseurs is namelijk ook een WFT-vergunning nodig. "Financiële dienstverleners moeten oppassen met telemarketing. Wij springen hierop in door ons volledig te verdiepen in alle producten en wat wel en niet kan volgens wetgeving", aldus DeFine.
 Eerder vroegen leadsleveranciers als Clikcs4Sales al een AFM-vergunning aan.

Reageer op dit artikel