nieuws

WFT Intake

Archief

De Stichting WFT Intake biedt sinds kort online hulp voor het invullen van de zelftoets 2008. Via wftintake.nl kunnen abonnementhouders van de stichting alle vragen van het assessment 2008 vinden met toelichting en tips. Een abonnement kost _ 180 per jaar. Achter de Stichting WFT Intake zitten Ger Gerrand (voormalig accountmanager Conservatrix) en assurantieveteraan Peter Letschert (Nationale Assuradeuren Compagnie).

 

Zomeractie Reaal

Reaal heeft de tarieven van de Alkmaar Hypotheken met 0,2% verlaagd.Klanten die een Alkmaar Hypotheken arrangement voor 15 jaar rentevast sluiten, doen dat nu tegen een rentetarief van 5,9%. Daarnaast krijgen consumenten _ 300 extra korting op de afsluitkosten. De renteactie van Reaal Alkmaar Hypotheken-arrangement loopt tot en met 29 augustus.

 

Reageer op dit artikel