nieuws

Weinig enthousiasme voor nieuw transactieplatform

Archief

Het door NVA, NBVA, Anva en Unit4Agresso geïntroduceerde transactieplatform hoeft nog niet te rekenen op een enthousiaste ontvangst. “Eerst maar eens zien”, “er is nog wel heel weinig bekend” en “volgens mij is het een politiek spel”, zijn enkele van de reacties.

Weinig enthousiasme voor nieuw transactieplatform

Jan Lindeboom, marketingdirecteur van Meetingpoint, wil niet inhoudelijk reageren. "Daarvoor is er te weinig bekend. Wij zetten vol in op marketing en klantgerichtheid. Daar gaan wij de tussenpersoon bij ondersteunen. Wij laten ons dan ook niet afleiden door dit soort initiatieven." Bij Jos Verbeek van systeemhuis Online bestaat de indruk dat het partijen er vooral om te doen is een signaal af te geven. "Want anders zouden ze toch al veel concreter kunnen zijn, dan waar ze nu mee gekomen zijn? Het lijkt op een politiek spel." Bovendien vindt Verbeek dat het nieuwe initiatief volledig voorbijgaat aan de extranetten van verzekeraars. Ook Bas de Voogd, (Voogd & Voogd Verzekeringen) ziet nog geen aanleiding inhoudelijk te reageren. "Het is weer een initiatief. Dat maakt de kans kleiner dat één van de initiatieven uitgroeit tot een standaard."

Reageer op dit artikel