nieuws

‘Wacht met inschrijving deskundigheidsregister’

Archief

Financieel dienstverleners die overwegen zich in te schrijven in een deskundigheidsregister doen er goed aan de kat nog even uit de boom te kijken. Dat is de aanbeveling van adviesbureau D&O in een reactie op de wervingscampagne van DSI, het Dutch Securities Institute.

Behalve het DSI is ook de Stichting Assurantie Register (SAR) bezig met een deskundigheidsregister. Naar verwachting zal de SAR in augustus/september het intermediair informeren over het door deze organisatie op te zetten Register Deskundigheid Financiële Dienstverlening  (RDFD). D&O is in de uitvoerende sfeer bij de opzet van dit register betrokken. "Vanuit die activiteit is het onze stellige verwachting dat de kosten van dit register maar een fractie zullen bedragen van de kosten die DSI thans rekent. Maar ook dat toetreding tot dit RDFD-register veel eenvoudiger zal zijn." Verder wijst D&O erop dat er geen wettelijke verplichting is voor aanmelding bij één van beide registers.
 
Zie ook:   DSI houdt wervingscampagne voor WFT-Personenregister

Reageer op dit artikel