nieuws

Vestiging GeldXpert in Heemstede

Archief

Franchiseketen GeldXpert heeft op 1 juli een vestiging aan Lanckhorstlaan in Heemstede geopend. Hierin wordt samengewerkt met Teer Makelaars. Met de opening van dit kantoor beschikt GeldXpert weer over 42 vestigingen in Nederland. Dat aantal telde keten ook een jaar geleden, maar was bij de jaarwisseling gedaald naar 38. Op de foto v.l.n.r. André Wolfs (directeur […]

Franchiseketen GeldXpert heeft op 1 juli een vestiging aan Lanckhorstlaan in Heemstede geopend. Hierin wordt samengewerkt met Teer Makelaars. Met de opening van dit kantoor beschikt GeldXpert weer over 42 vestigingen in Nederland. Dat aantal telde keten ook een jaar geleden, maar was bij de jaarwisseling gedaald naar 38. Op de foto v.l.n.r. André Wolfs (directeur GeldXpert Nederland), Remco Steijlen (franchisenemer), Janneke Bakker (financieel adviseur) en Jeroen Bruin (verzekeringsadviseur).

Reageer op dit artikel