nieuws

Verlengen

Archief

De Goudse heeft zijn sponsorovereenkomst met de Rotterdamse voetbalvereniging Sparta voor een periode van twee jaar verlengd. Met ingang van het nieuwe seizoen wordt niet alleen stadion Het Kasteel maar ook het jeugdcomplex Nieuw Terbregge voorzien van reclame-uitingen van De Goudse. In de periode 1996-2002 was de maatschappij hoofdsponsor van Sparta. Sinds 2005 is De Goudse ‘official business partner’.

 

Geldmuseum

Generali sponsort gedurende drie jaar het Tentoonstellingsfonds Geldmuseum. Met dit fonds zet het Geldmuseum in Utrecht publieksvriendelijke, educatieve tentoonstellingen op rond financiële thema’s. De verzekeraar wil met name jongeren op een eigentijdse manier kennis laten maken met de rol van geld in de maatschappij. Nieuwe klanten van Generali krijgen twee toegangskaarten voor het museum.

 

CompleetDossier.nl

Administratief dienstverlener FlexFront implementeert de softwareapplicatie Hyarchis.Net waardoor digitale dossierafhandeling voor het intermediair mogelijk wordt. Met dit systeem krijgt het intermediair inzicht in zijn klantdossiers. De adviseur laat, na ondertekening van de offerte, alle benodigde acties om het dossier te completeren over aan het CompleetDossier-team van FlexFront.

 

Comfort Module

Klanten van inkomensverzekeraar De Amersfoortse die voor 1 augustus de aanvullende zorgpolis Comfort Module sluiten, hoeven tot 1 januari geen premie te betalen. De module biedt verzekerden verpleging in een één- of tweepersoonskamer en allerlei extra’s die het verblijf in het ziekenhuis veraangenamen. Vanaf 1 januari gaan de klanten dan maandelijks _ 19,50 (individueel) of _ 18,77 (collectief) betalen.

 

Collectief pensioensysteem

Generali heeft een nieuw administratief systeem voor collectieve pensioenen in gebruik genomen, Maia Collectief. Het betreft een nieuw backofficesysteem waarmee efficiënter gewerkt kan worden. "Met het systeem op de achtergrond, dat ook gebruikt wordt door een viertal andere grote en middelgrote verzekeraars, kunnen we een nog betere invulling geven aan de wensen en behoeften van onze klanten", aldus Leven-directeur Gerrit Nolles van Generali.

 

Reageer op dit artikel