nieuws

Van Kampen promoot doelgroep expats

Archief

De Van Kampen Groep moedigt de bij haar aangesloten assurantiekantoren aan om meer werk te maken van expats , landgenoten die tijdelijk naar het buitenland vertrekken om daar te werken/studeren en te wonen. Van Kampen is daartoe een samenwerking aangegaan met De Goudse, die zich al van oudsher richt op deze doelgroep.

Elk jaar gaan dertigduizend Nederlanders de grens over om in het buitenland te gaan werken of studeren. "Niet alleen multinationals zoals Shell, Philips of Unilever zenden mensen uit. Ook onder uw zakelijke relaties bevinden zich bedrijven die met regelmaat werknemers naar het buitenland zenden", richt Van Kampen zich tot het intermediair. "Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die veel importeren. Juist dit soort bedrijven hecht veel waarde aan een landgenoot in den vreemde die als projectmanager zorgt voor een correcte afwikkeling van de zaken." Het Expat Pakket biedt de volgende (keuze-)dekkingen: ziektekosten, tandarts, beroepsarbeidsongeschiktheid, rechtsbijstand, avp, gezinsongevallen, inboedel en kostbaarheden, (reis)bagage, en SOS-dekking (verplicht).

Reageer op dit artikel