nieuws

Telefonische schadebehandeling

Archief

Voogd & Voogd biedt aangesloten bemiddelaars en hun klanten de mogelijkheid gebruik te maken van gratis directe telefonische schadebehandeling. Volgens manager Schadebehandeling Mireille van den Berg is het in veel gevallen helemaal niet nodig een papieren dossier op te bouwen en tussenpersoon en eindklant daarmee lastig te vallen.

 

Direct Schadeherstel

Na een uitgebreide proefperiode die al in 2006 van start ging, heeft Delta Lloyd besloten Direct Schadeherstel (schadevergoeding in natura) nu voor alle intermediairs toegankelijk te maken en voor alle soorten schadeherstel. CED Nomex gaat alle werkzaamheden rondom het herstel van de schade coördineren. Delta Lloyd heeft online inzage in de status van de schade.

 

Milieuschade

De Nederlandse Milieupool (NMP) heeft een dekking ontwikkeld voor ‘inkomende milieuschade’: schade die ontstaat als bij een calamiteit gevaarlijke stoffen verspreid raken in de omgeving en door anderen dan de vervuiler moeten worden opgeruimd.

 

Reageer op dit artikel