nieuws

Starters

Archief

JNG Advies (Vlaardingen)

 

René de Jong (46) is pensioenadviseur en gaat zijn kennis en ervaring inzetten in zijn eigen bedrijf.

 

Hij start zonder bestaande portefeuille en gaat vanuit huis werken. De Jong is nog op zoek naar samenwerking met een inkooporganisatie. De vergunning moet nog worden aangevraagd, de beoogde startdatum is eind augustus.

 

M. Meinema Huis & Zekerheid (Emmer-Compascuum)

 

Marcel Meinema (38) is als proces operator in ploegendienst werkzaam. Naast deze baan heeft hij een bedrijf gestart: hij laat zich als freelancer inhuren bij een assurantiekantoor. Later wil hij zich fulltime op de verzekeringsbranche richten, waarbij hij zich met name richt op de provincie Drente. Meinema is nog bezig met de opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur.

 

Delta Credit Management (Breda)

 

Theo van Ool (36) en Frank Lageweg (51) hebben hun ervaring gebundeld en zijn per 1 juni gestart met Delta Credit Management. Ze werken nu in samenwerking met De Keyzer Credit Management, maar de eigen vergunningen zijn aangevraagd. Het bedrijf richt zich met name op kredietverzekeringen. Van Ool en Lageweg zijn zonder bestaande portefeuille gestart.

 

Reageer op dit artikel