nieuws

Pensioensoftware voor particulier

Archief

Het in Maarn gevestigde ICT-bedrijf AV PlanPensioen heeft software ontwikkeld waarmee consumenten zelf kunnen uitrekenen wat hun pensioensituatie is.

 

Met de PensioenPlanner kan de ontwikkeling van inkomsten en uitgaven worden bekeken en kunnen diverse toekomstscenario’s worden doorgerekend. Er wordt onderscheid gemaakt tussen inkomsten uit kapitaal en reguliere inkomsten. "De planner kent echter, in tegenstelling tot veel andere pensioenplanners, ook een uitgavencomponent en een bruto-netto-omrekening voor de inkomsten."

 

  &nbspVoor het gebruik van de software betaalt een particuliere klant _ 25 per jaar (het eerste jaar _ 30); vijfmaal per maand kunnen wijzigingen worden aangebracht. Voor professionele gebruikers gelden andere tarieven.

 

Reageer op dit artikel