nieuws

Paerel Leven

Archief

De nog jonge levensverzekeraar Paerel Leven heeft een arrangement gesloten met Van Kampen Groep. De organisatie typeert de maatschappij als "de innoverende levensverzekeraar". Met de overeenkomst komt Paerel Leven in beeld bij zo’n 2.500 tussenpersonen die zijn aangesloten bij Van Kampen. Paerel sloot eerder al arrangementen met onder meer DAK en BAE Groep.

 

Phenox

Buck Consultants heeft een belang genomen in Phenox Actuarissen. Grote verzekeraars als NN, Aegon, Delta Lloyd en Interpolis behoren tot de klantenkring van Phenox. Het dertig medewerkers tellende bedrijf, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, krijgt de naam van de nieuwe eigenaar. Buck Consultants (ACS Company) wil via Phenox zijn aanwezigheid in Europa vergroten op het gebied van personeelsvoorzieningen.

 

Triple A Risk Finance

Triple A Risk Finance gaat zich bezighouden met de certificering van jaarrekeningen voor schade-, uitvaart-, en levensverzekeraars. Dat doet de Amsterdamse onderneming al langer voor pensioenfondsen. Triple A zegt dat tegen "lage tarieven" te doen. Dat heeft onder meer geleid tot een groei in twee jaar tijd tot meer dan veertig medewerkers (actuarissen en riskmanagers).

 

Reageer op dit artikel