nieuws

Ook aov NN en Aegon zonder provisie via ‘Dat is het verschil’

Archief

Sinds kort kunnen ook aov’s van Nationale-Nederlanden en Aegon zonder provisie worden gesloten via de website Datishetverschil.nl.

 

Daarmee komt het aantal verzekeraars dat met deze aanbieder in zee is gegaan op acht. Al eerder bood de site provisieloze aov’s van Avéro, De Amersfoortse, Fortis ASR, Generali, Klaverblad en Reaal.

 

  &nbspDatishetverschil.nl vraagt een eenmalige vergoeding van _ 900 en rekent daarna _ 65 administratiekosten per jaar. Op een looptijd van twintig jaar is een aov op die manier voor een verzekerde gemiddeld _ 17.000 voordeliger, aldus Datishetverschil.nl.

 

  &nbspHet bedrijf is opgezet door Geencentteveel.nl en Comoditas. Geencentteveel vergelijkt sinds 1999 verzekeringen voor particulieren. Comoditas is een tussenpersoon die zich richt op het sluiten en verwerken van verzekeringen via internet.

 

Reageer op dit artikel