nieuws

ONVZ houdt kortingsactie Privé Zorgpakket

Archief

ONVZ geeft 50% korting op het Privé Zorgpakket dat onder meer een eenpersoonskamer biedt bij een ziekenhuisopname. Om de verzekering onder de aandacht te brengen, ontvangen zo’n duizend tussenpersonen eind deze maand een actiepakket dat bestaat uit een poster en een voorbeeldbrief die zij naar hun klanten kunnen sturen.

Het ONVZ Privé Zorgpakket bestaat uit drie modules met als basis de module Privé Kamer. Hiermee kan de klant gebruik maken van een eenpersoonskamer in een van de deelnemende ziekenhuizen. Het Privé Zorg Luxe biedt onder meer uitgebreide maaltijden, een gevulde koelkast en televisie/internetaansluiting. Met Privé Zorg Assistent krijgt de klant begeleiding bij ziekenhuisopname. ONVZ maakt afspraken met ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra.

Reageer op dit artikel