nieuws

Online sluiten wordt mogelijk bij ZLM

Archief

Het Zeeuwse ZLM Verzekeringen (Goes) gaat internet inzetten als distributiekanaal, waardoor het in 2009 mogelijk wordt om “simpele schadeproducten” rechtstreeks te sluiten op de website van de verzekeraar.

Online sluiten wordt mogelijk bij ZLM

"Wij zien dat niet direct als een ommezwaai in het beleid", zegt marketingmanager Hubèr Rentmeester. "Wij bedienen heel Brabant al rechtstreeks en zijn naast directwriter ook een intermediairverzekeraar." ZLM heeft zeven assurantiekantoren in de boeken. Reisverzekeringen zijn al langer online bij ons te sluiten. Ook op het pad van ketenintegratie gaat ZLM de nodige stappen zetten. "Wij bieden al meer dan vijfentwintig jaar een online verbinding aan onze tussenpersonen, waarbij ze wel kunnen raadplegen en muteren maar niet rechtstreeks kunnen sluiten in de backoffice. Nu gaat het bedrijf Colimbra onze ketenintegratie regelen waarbij de systeemhuispakketten van Anva, CCS en Online gekoppeld worden. Dan wordt het wel mogelijk om rechtstreeks in de backoffice te sluiten."

Reageer op dit artikel