nieuws

NOWM en Risk Consultants over naar Amsterdam

Archief

NOWM Verzekeringen en Risk Consultants zijn met ingang van medio juli geïntegreerd in Delta Lloyd Schade. De integratie is een direct gevolg van de overname van moedermaatschappij Erasmus door Delta Lloyd.

 

De NOWM-medewerkers vormen een apart team binnen het Verzekeringscentrum Materieel in Amsterdam en ook de adviseurs en experts van Risk Consultants worden voortaan vanuit Delta Lloyd Schade aangestuurd.

 

  &nbspOorspronkelijk waren bij beide Groningse bedrijven in totaal 49 medewerkers werkzaam. Hiervan zijn er 21 bij Delta Lloyd in dienst getreden en negentien hebben een nieuwe baan gevonden in de regio Groningen. Negen mensen maken gebruik van een regeling. Assurantieadviseurs die gebruik willen maken van de diensten van NOWM, dat als zelfstandig label blijft bestaan, dienen naast het reguliere Delta Lloyd-agentschap ook te beschikken over een NOWM-agentschap.

 

Reageer op dit artikel