nieuws

NN-volmacht voor De Limburg

Archief

Nationale-Nederlanden heeft een volmachtovereenkomst getekend met De Limburg Assuradeuren.

 

De Limburg Assuradeuren is het volmachtbedrijf van de Ruijters Groep met kantoren in Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg. De Ruijters Groep richt zich vooral op Limburg en is actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, zakelijke financiële dienstverlening, makelaardij en vastgoedbeheer. De Ruijters Groep heeft ruim negentig mensen in dienst en een omzet van _ 7 mln (in 2007) met een omzet uit verzekeringen van _ 1,4 mln.

 

rechts: Astrid van Helvoort (rayondirecteur Sales NN), Jos Custers (directeur Ruijters Verzekeringen) en Peter Verroen (accountmanager volmachten NN. Vooraan: Hans Prompers (manager volmachtbedrijf De Limburg Assuradeuren) en Rob Veldhoen (directeur Volmachten NN).

Reageer op dit artikel