nieuws

Nieuwe netwerkclub slaat aan

Archief

Michael Stoop heeft begin deze maand het initiatief genomen om een netwerkclub binnen de bank- en verzekeringswereld te stichten. Na drie weken zijn er al meer dan 230 leden.

Nieuwe netwerkclub slaat aan

Op 3 juli zocht Stoop, accountmanager bij detacheerder Risk Executives, naar een netwerkclub binnen de wereld van de financiële dienstverlening. "Na een dag internet te hebben afgestruind, had ik nog geen goede landelijke netwerkclub voor de branche gevonden. Vervolgens heb ik via Linked-In de Dutch Banking & Insurance Network opgericht." Stoop wil nadrukkelijk ook buiten internet actief worden. Daarom zal er eind september een bijeenkomst worden gehouden in Utrecht. "Deze bijeenkomst zal zeer professioneel worden begeleid door sprekers die in de branche werkzaam zijn", belooft Stoop.

Reageer op dit artikel