nieuws

Nieuwe intermediairvereniging levert 900 aanmeldingen op

Archief

Bij koepelorganisatie FKO zijn inmiddels 900 aanmeldingen binnengekomen voor de samen met de VVHN nieuw op te richten intermediairvereniging voor leden van aangesloten organisaties.

Nieuwe intermediairvereniging levert 900 aanmeldingen op

"We zijn in de eerste week van juni gestart", zegt FKO-voorzitter Henk Doornewaard. "Gezien de vakantieperiode ben ik niet ontevreden over het aantal aanmeldingen." Binnen twee weken moet er een plan gereed zijn waarin diverse zaken, zoals de naam en de lidmaatschapskosten, geregeld worden. "Ons eerste doelstelling met dit initiatief is om intermediaire organisaties zoveel mogelijk onder één vlag te verzamelen", zegt hij. "Ook willen wij graag het niet-georganiseerde intermediair aan ons binden."

Reageer op dit artikel