nieuws

Movir deelt winst met advocaten

Archief

Advocaten die via het convenant van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir met de Stichting Pensioenfonds Nederlandse Orde van Advocaten en BaliePlus verzekerd zijn, ontvangen een winstdeling in de vorm van premierestitutie.

 

In 2007, het eerste jaar van het nieuwe contract, heeft Movir een positief resultaat geboekt. Dit resulteert in een winstdeling die neerkomt op een premierestitutie van 9,4% van de betaalde premie over 2007. Voorwaarde is wel dat de verzekering in 2008 is voortgezet.

 

  &nbsp"Een resultaat waar we erg trots op zijn", aldus marketingmanager René van der Linden. "Met deze winstdeling verstevigt Movir zijn positie als dé arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor advocaten. Ik ben er van overtuigd dat deze winstdeling een positief effect heeft op de vraag naar verzekeringen van Movir", zegt Van der Linden.

 

Werkbelevingsmeter

Movir zet ook haar preventieactiviteiten voort. "Naast verzekeraar zijn we vooral ook een preventie- en re-integratiespecialist. Wij blijven ons inzetten voor het werkplezier, de gezondheid en financiële zekerheid van advocaten. Zo hebben wij de werkbelevingsmeter en samenwerkingsscan voor advocaten geïntroduceerd."

 

Reageer op dit artikel