nieuws

Meeus gebruikt Pensioennavigator

Archief

Aegon-dochter Meeus gaat alle pensioenadviseurs voorzien van adviessoftware Pensioennavigator. Het pakket wordt op korte termijn uitgebreid met de producten van Avéro Achmea en Generali.

Meeus gebruikt Pensioennavigator

Pensioennavigator is een joint venture van Pensioendesk en ICT-bedrijf Vermaase. Momenteel zijn de producten van De Amersfoortse, Reaal en Zwitserleven al volledig opgenomen; met Fortis en Aegon wordt gesproken over toevoeging van hun pensioenproducten. Later dit jaar wordt de Pensioennavigator uitgebreid met een module waardeoverdracht; bij de volgende release kunnen ook de individuele output per werknemer en een grafische kostenvergelijking worden gegenereerd. Behalve alle Meeùs-kantoren gebruiken ook Van Lanschot, IAK en de kantoren van Pensioenpoint en Pensioendesk de software.

Reageer op dit artikel