nieuws

Medische varia-veilingen voor mkb

Archief

De Reeuwijkse assurantiemakelaardij SEZ heeft voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf een speciale website in het leven geroepen. Die site heet www.mkbvv.nl (wat staat voor ‘mkb verzekeringsveiling’).

Medische varia-veilingen voor mkb

SEZ claimt de eerste verzekeringsaanbieder te zijn die zich specifiek richt op oplossingen voor het mkb. Sleutelwoorden hierbij zijn online vergelijken, snelle verwerking van aanvragen en claims en deskundige antwoorden op uiteenlopende vragen. Op de site zijn al zorg-, verzuim- en WIA-verzekeringen te veilen, maar binnenkort volgen meer veilingen. "Bedrijven zijn laaiend enthousiast over de eenvoud en interactieve begeleiding rondom de veilingen, om over het verschil in prijs en voorwaarden nog maar te zwijgen", aldus initiatiefnemer Dennis Massaar van SEZ.

Reageer op dit artikel