nieuws

Matrix verwerft Rottink Enschede

Archief

Matrix Assurantiën heeft de assurantie- en pensioenportefeuille van Rottink Enschede overgenomen van directeur-eigenaar directeur Vergouwen.

 

Hiermee verdrievoudigt Matrix het klantenbestand en verdubbelt het de omzet: de omzet stijgt naar circa _ 500.000 en het aantal relaties naar 3.500 (waarvan 35% bedrijfsklanten). Het aantal medewerkers stijgt met één naar zeven.

 

  &nbspRottink blijft voorlopig, net als het eerder overgenomen Gosejacob Assurantiën, onder de bestaande naam opereren. Marc Verhoeven, directeur Matrix Assurantiën: "Cliënten en verzekeraars zijn gewend aan deze namen. Het is dus praktisch om de namen pas in een later stadium aan te passen."

 

  &nbspMatrix Assurantiën is onlangs verhuisd van Hengelo naar de Auke Vleerstraat 6D in Enschede.

 

Reageer op dit artikel