nieuws

Mailcampagne Fortis ASR onder particulieren

Archief

Fortis ASR start op 14 juli met een directmailcampagne voor particuliere schadeverzekeringen. Doel is de consumenten bewust te maken dat het belangrijk is om te controleren of de verzekeringen nog aansluiten bij hun huidige situatie.

Het thema van de campagne is 'Bent u nog van deze tijd?'. Fortis ASR nodigt samen met een aantal tussenpersonen klanten uit om bij hen te kijken of de polissen nog bij de tijd zijn. De verzekeraar heeft negen mailings ontwikkeld, waarbij tussenpersonen ervoor kunnen kiezen deze rechtstreeks vanuit Fortis ASR te laten versturen. Via een antwoordkaart kan de klant laten weten of hij een adviesgesprek wil. Als zij deze voor 31 augustus insturen, maken ze kans op een horloge. Tussenpersonen kunnen de mailings ook zelf verzorgen via DMonDemand, waarmee ze een eigen reclamecampagne kunnen samenstellen. Fortis ASR verzorgt dan de afhandeling en distributie.

Reageer op dit artikel