nieuws

Klantprofiel

Archief

Astrid Brouwer, oprichter van het bedrijf Smart Planning, heeft een Online Inventarisatieprofiel ontwikkeld dat tussenpersonen kunnen gebruiken voor het vastleggen van het vereiste klantprofiel. Het betreft een webapplicatie waarbij de klant via een banner op de site van de tussenpersoon zijn kennis, ervaring, risicoprofiel en risicobereidheid kan vastleggen. Meer informatie op www.inventarisatieprofiel.nl

 

Polispresentatie

DossierNet heeft de module ‘Polispresentaties’ geïntroduceerd, waarmee het voor iedere tussenpersoon mogelijk is geworden klanten via de website inzage te geven in de eigen polisgegevens. De tussenpersoon bepaalt welke gegevens hij ter inzage aanbiedt. De module is voor _ 400 per jaar beschikbaar.

 

Samenwerking

Financial Life Support gaat met Infa samenwerken. De software van Infa wordt gebruikt om de adviesmethodiek van en bijbehorende software van Financial Life Support te verbeteren. Voor gebruik van de adviesmethodiek kunnen adviseurs een licentie aanvragen.

 

FasterForward

De Finides Groep en zusterorganisaties Centropolis en Vienalis hebben gekozen voor de softwareapplicatie FasterForward Elements. De verwachting is dat alle bedrijven en aangesloten kantoren binnen twee maanden kunnen draaien met FasterForward Elements. Na de zomer wordt aansluiting gezocht bij platforms als Meetingpoint en de extranetten van verzekeraars.

 

Reageer op dit artikel