nieuws

Keim en Bukman niet blij met vergadercultuur

Archief

Marco Keim, de nieuwe nationale topman bij Aegon, en Dick Bukman, die van Movir naar Rabobank Westland overstapte, zijn in hun nieuwe omgeving niet blij geworden van de vergadercultuur. Zij hebben dat elk laten weten in hun eerste impressie in de personeelsbladen bij hun nieuwe werkgever.

Keim en Bukman niet blij met vergadercultuur

Voormalig Zwitserleven-topman Keim (foto) schrijft: "De komende maanden gaan we hard werken aan een heldere strategie voor de komende jaren. (…) Wat mij betreft met wat meer focus en samenhang en met wat minder overlegstructuren en beslissingstijd." Voormalig ING'er Bukman vindt dat je het beste de juiste prioriteiten kunt stellen als je in staat bent om jezelf een spiegel voor te houden en "je jezelf wilt afvragen of die vergadering echt nodig was en zo lang moest duren".

Reageer op dit artikel