nieuws

Kantoren InterFinanceNed collectief bij nieuwe vereniging

Archief

Inkooporganisatie InterFinanceNed betaalt voor de vijfhonderd aangesloten tussenpersonen de eerste jaarbijdrage voor het lidmaatschap van de nieuwe belangenvereniging die, op initiatief van de Federatie Koepelorganisaties in de financiële dienstverlening (FKO), in oprichting is.

Kantoren InterFinanceNed collectief bij nieuwe vereniging

"Meer dan ooit is het belangrijk dat de belangen van het intermediair goed behartigd worden. Daarvoor is vergroting van het aantal kantoren dat is aangesloten bij een organisatie die hun belangen behartigt noodzakelijk", aldus InterFinanceNed. "Hiermee krijgt de organisatie er in één keer een groot aantal nieuwe leden bij, waardoor de opstart wordt versneld en de nieuwe organisatie direct een grote representatieve organisatie van belangenbehartiging van financieel dienstverleners is."

Reageer op dit artikel