nieuws

Impulz van De Goudse nu beschikbaar

Archief

De Goudse heeft de al eerder aangekondigde Impulz-pakketten voor het midden- en kleinbedrijf nu beschikbaar voor het intermediair.

Impulz van De Goudse nu beschikbaar

Impulz bestaat uit drie modules. BedrijfsImpulz omvat alle verzekeringen en preventieve diensten die voor het bedrijf van belang kunnen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid, gebouw en inhoud en mobiliteit. OndernemersImpulz omvat alle voorzieningen voor de ondernemer persoonlijk, van aov tot de pensioenopbouw. PersoneelsImpulz omvat alle verzekeringen en diensten die zijn gericht op het risico van werkgeverschap. De producten van BedrijfsImpulz zijn ook via Meetingpoint beschikbaar. Daarmee is De Goudse de eerste die bedrijfsmatige schadeverzekeringen in pakketvorm via dit transactieplatform aanbiedt.

Reageer op dit artikel