nieuws

Hypotrust: laagsteprijsgarantie in juli

Archief

Bij Hypotrust geldt in de maand juli een laagsteprijsgarantie voor hypotheken vanaf 15 jaar rentevast. Als een hypotheek elders toch goedkoper is, wordt aan het "trouw blijvende" intermediair _ 150 betaald.

 

"We dagen het intermediair uit om een hypotheek met kwalitatief dezelfde voorwaarden te vinden die net zo aantrekkelijk geprijsd is", zegt Peter Besuijen, algemeen directeur van Hypotrust. De garantie geldt zowel voor standaard als budgethypotheken, mits ze qua aantrekkelijkheid dezelfde voorwaarden hebben als de hypotheken van Hypotrust. Zo moet de klant zelf de verzekering bij de hypotheek kunnen kiezen en is er bij budgethypotheken geen sprake van boete bij verkoop. Ook een meeneem- en verhuisregeling en een kosteloos bouwdepot zijn vereistt. De laagsteprijsgarantie geldt voor perioden van 15, 20 en 25 jaar vast.

 

  &nbspHypotrust betaalt _ 150 uit als er een concurrerende offerte met een lagere rente wordt overgelegd en er vanwege de goede service toch voor Hypotrust wordt gekozen.

 

Reageer op dit artikel