nieuws

Hier-logo toegekend aan hypotheek Fortis ASR

Archief

Aan de Fortis ASR-hypotheek met Energiebespaaradvies is het Hier-logo toegekend, omdat het product een bijdrage levert aan energiereductie.

 

Met gratis advies over energiebesparende maatregelen aan huizenkopers draagt Fortis ASR, volgens Hier, direct bij aan het terugbrengen van CO2-uitstoot en de verbetering van het klimaat. Met de toekenning van het Hier-logo wordt Fortis ASR beloond voor het onderstrepen van het belang van energiereducerende investeringen. "Bijzonder goed nieuws", vindt Hilbert Sieders, Innovatiemanager hypotheken bij Fortis ASR.

 

  &nbspFortis ASR vergoedt bij hypotheken de kosten van het rapport over energiebesparende aanpassingen en het nieuwe energielabel. De gekozen energieverbeteringen kunnen vervolgens worden meegefinancierd met de Fortis ASR-hypotheek.

 

Reageer op dit artikel