nieuws

‘Goedkope autopolissen vaak ook nog beter’

Archief

Volgens de Verzekeringssite doet een consument geen miskoop met een scherp geprijsde autopolis. “Sommige dure autoverzekeringen hebben een beduidend minder goede dekking.”

‘Goedkope autopolissen vaak ook nog beter’

De vergelijkingssite keek naar 53 producten. "De goedkoopste autoverzekering is altijd meer dan de helft goedkoper dan zijn dure equivalent. Veel polissen met de beste dekkingsvoorwaarden hebben juist een relatief lage premie." Verzekeringssite schrijft dat toe aan nieuwkomers als Allsecur en Klaverblad Royaal, die lage kosten hebben. "Consumenten hebben jarenlang veel te veel betaald voor hun verzekeringen. Verzekeraars vulden hun zakken door stilzwijgend polissen te verlengen", stelt directeur Eric Hordijk.

Reageer op dit artikel