nieuws

Gestopte Terschellingse adviseur blijkt toch nog te bemiddelen

Archief

De AFM heeft tussenpersoon Postmus Administratie- en Adviesbureau in Hoorn (Terschelling) een dwangsom opgelegd wegens tegenstrijdige verklaringen en het niet reageren op vragen van de toezichthouder

Na diverse informatieverzoeken van de AFM had Postmus, gevestigd in het Terschellingse Hoorn, verklaard dat hij zijn portefeuille in 2001 had verkocht en sindsdien niet meer had bemiddeld. Uit informatie van de AFM bleek echter dat hij in augustus 2006 nog ruim _ 2.600 aan provisie had ontvangen. Bovendien kwam uit gegevens van de Kamer van Koophandel naar voren dat zijn kantoor pas per 1 januari 2004 was gevestigd. De toezichthouder wilde weten hoe dat zat. Postmus melde aanvankelijk dat hij zich had vergist, maar na hernieuwde informatieverzoeken liet hij niets meer van zich horen.

Reageer op dit artikel