nieuws

Generali scoort bij ondernemers

Archief

Generali is uit een onderzoek in opdracht van ondernemersblad Sprout naar voren gekomen als het bedrijf met de beste diensverlening. Ook Zilveren Kruis Achmea en TVM worden gewaardeerd door ondernemers.

 

Over het algemeen is 100% van de respondenten tevreden over de dienstverlening van Generali. Een derde zegt de service zelfs ‘uitstekend’ te vinden. Overigens noemden slechts 12 ondernemers in het onderzoek spontaan de naam van Generali, terwijl bijvoorbeeld 259 ondernemers de diensten van Rabobank hebben beoordeeld. Opmerkelijk is dat Generali in de sector ‘banken en verzekeraars’ de hoogste score haalt op het aspect ‘onafhankelijkheid’.

 

  &nbspZilveren Kruis Achmea scoort met een tevredenheidspercentage van 94% de vijfde plaats (tweede in de eigen categorie), net voor TVM. De transportverzekeraar krijgt van alle banken en verzekeraars de beste beoordeling voor het oplossen van klachten, tijdsplanning en inhoudelijke kennis. VVAA, gespecialiseerd in de medische beroepsgroepen, is de partij die het hoogste percentage respondenten scoort dat de dienstverlening uitstekend zegt te vinden: 46%. Op flexibiliteit wordt VVAA als beste beoordeeld in de financiële sector. FBTO blijkt vooral populair vanwege de prijs-kwaliteitverhouding.

 

  &nbspOp 97 in de tevredenheids-top 100 staat Avéro Achmea met een score van 72% als laagste genoteerd van de verzekeraars. Andere minder gewaardeerde partijen zijn Unigarant (95e) en Levob (91e).

 

Reageer op dit artikel