nieuws

Financium beperkt bereikbaar door te veel aanvragen

Archief

Door de sterk toegenomen stroom van aanvragen is hypotheekoffertebedrijf Financium niet in staat de normale service te leveren in het accepteren en afhandelen van hypotheekdossiers.

Financium beperkt bereikbaar door te veel aanvragen

Om zo snel mogelijk wel weer aan dat niveau te kunnen voldoen, heeft Financium de telefonische bereikbaarheid beperkt van 14.00 tot 17.00 uur. "Het gaat om een combinatie van factoren", zegt directeur Han Overkamp. “Het komt door de introductie van nieuwe producten als onze spaarhypotheken, de aanvragen voor de Qent hypotheek die heel goed loopt, en doordat ook onze mensen op vakantie willen. Het is natuurlijk mooi dat we, tegen de tendens in, de aanvragen niet aankunnen. Maar wij beschouwen dit toch wel als een serieus probleem. Dergelijke maatregelen neem je niet zomaar. Het liefst zouden we toch ons normale serviceniveau van 9 tot 5 willen bieden."

Reageer op dit artikel