nieuws

EMN Expertise opent vestiging in Amsterdam

Archief

EMN Expertise, onderdeel van CED, opent in januari een nieuw regiokantoor in Amsterdam. Het kantoor in Vianen verhuist naar Capelle aan den IJssel, waar kantoor Rotterdam reeds gevestigd is.

EMN Expertise opent vestiging in Amsterdam

Volgens Frank van der Molen, directeur van CED's bedrijfsdeel Brand/varia, waar EMN onder valt, heeft het bedrijf de laatste jaren het gezicht te weinig laten zien in de hoofdstad: "EMN Expertise heeft zijn wortels in de co-assurantiemarkt. Wij denken dat we daar voor onze opdrachtgevers toegevoegde waarde kunnen bieden." Met de verhuizing van kantoor Vianen naar Capelle versterkt EMN de positie van kantoor Rotterdam. In deze vestiging zijn onlangs twee andere bedrijfsonderdelen gevestigd die deel uitmaken van EMN Expertise: ITS Expertise en de in april gestarte transport-activiteiten. (Foto: EMN vestiging Vianen die in januari verhuist naar Capelle)

Reageer op dit artikel