nieuws

DSI houdt wervingscampagne voor WFT-Personenregister

Archief

De Stichting DSI voert campagne voor de registratie van intermediairs in het DSI WFT-Personenregister. Hiermee kunnen zij hun deskundigheid en integriteit etaleren.

 

Per 1 juli heeft DSI registers geopend voor adviseurs van hypotheken, schade- en levensverzekeringen en consumptief krediet. Het deelnametarief voor ondernemingen met vijf of minder geregistreerde medewerkers is _ 125 per jaar; zzp’ers betalen _ 75. Meldt een organisatie zich vóór 1 augustus aan als DSI-deelnemer, dan bedragen de kosten voor dit jaar _ 25 (voor alle categorieën deelnemers).

 

  &nbspDe kosten voor screening van personen bedragen _ 95. Gaat het om een (mede)beleidsbepaler die al voor zijn huidige functie gescreend is door AFM of DNB, dan zijn de administratiekosten _ 48,75. Daarnaast geldt een jaarlijkse contributie voor geregistreerde personen van _ 97,50 per registratie. Er hoeft voor maximaal twee registraties te worden betaald.

 

  &nbspOorspronkelijk hield DSI zich alleen bezig met registratie van effectenbemiddelaars. Doelstelling was het vertrouwen van beleggers in de effectenbranche te vergroten.

 

Reageer op dit artikel