nieuws

De Hypotheekshop verzekert tegen dubbele woonlasten

Archief

De Hypotheekshop komt samen met zijn verzekeringslabel WoonRust met de ‘Koop Zonder Zorgen’-verzekering; een polis die bescherming biedt tegen dubbele woonlasten bij de aankoop van een nieuw huis.

De Hypotheekshop verzekert tegen dubbele woonlasten

Met de 'Koop Zonder Zorgen'-verzekering wordt een percentage van de huidige brutomaandlasten verzekerd. Op het moment dat er dubbele maandlasten ontstaan, ontvangt de verzekerde een uitkering om deze maandlasten af te dekken. Het verzekerde bedrag is variabel en afhankelijk van de wensen van de klant. De verzekering keert uit over een periode van maximaal 12 maanden. Risicodrager van de polis is AWG (Aon Warranty Group). De Hypotheker biedt sinds vorig jaar een dergelijke verzekering met als risicodrager London General.

Reageer op dit artikel