nieuws

Congres NBVA: adviseur als ‘held van zijn klant’

Archief

“Held van je klanten, word je niet zomaar”, is het thema van het NBVA Congres 2008, dat op 9 september in Apeldoorn wordt gehouden.

Congres NBVA: adviseur als ‘held van zijn klant’

Het thema wordt toegelicht door verkoopcoach Jan Willem Seip, marketeer Ruud Dekker (For All Finance) en zelfstandig adviseur Pieter de Vos, die zich respectievelijk verdiepen in het verwerven en verkopen van en het verdienen aan heldendom. In de parallelsessies zitten bijdragen van Avéro Achmea, Fortis, Klaverblad, Nationale-Nederlanden en Noordhollandsche van 1816 en figureren tevens bekende branchegenoten als Johan van der Schoot, Boudewijn van Uden en Cas Verhage, terwijl ook ex-keeper Hans van Breukelen zijn visie op het thema geeft.

Reageer op dit artikel