nieuws

CDFD publiceert lijst erkende WFT-PE-instituten

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft de eerste lijst samengesteld van opleidingsinstituten die de certificaten van WFT-Permanante Educatie mogen uitreiken.

CDFD publiceert lijst erkende WFT-PE-instituten

De erkende instituten zijn: Bureau D&O, Dukers & Baelemans, Elsevier Financiële  Educatie,  Huibers Instituut, IFK, Kluwer, NCOI, Nibe-SVV, SCFB en de ZP Groep. Het WFT-PE-programma is in juni van start gegaan en eindigt 1 december 2009. Financieel adviseurs kunnen het certificaat behalen via het afleggen van een PE-toets bij één van de WFT-exameninstellingen of na een succesvol doorlopen PE-onderwijsprogramma bij een door het CDFD erkend opleidingsinstituut. Het CDFD verwacht dat tussen de zestig- en tachtigduizend WFT-gediplomeerden via dit traject hun WFT-diploma geldig zullen houden.

Reageer op dit artikel