nieuws

CDFD komt met lijst van erkende PE-opleiders

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft de eerste lijst samengesteld van opleidingsinstituten die de certificaten van WFT-Permanante Educatie mogen uitreiken.

 

  &nbspDe erkende instituten zijn: Bureau D&O, Dukers & Baelemans, Elsevier Financiële Educatie, Huibers Instituut, IFK, Kluwer. NCOI, Nibe -SVV, SCFB en de ZP Groep. Het WFT-PE-programma is in juni van start gegaan en eindigt 1 december 2009. Financieel adviseurs kunnen hun certificaat halen na het afleggen van een PE-toets bij één van de WFT-exameninstellingen of na een succesvol doorlopen PE-onderwijsprogramma bij een door het CDFD-erkend opleidingsinstituut. Het CDFD verwacht dat tussen de zestig en tachtigduizend WFT-gediplomeerden langs dit traject hun WFT-diploma geldig zullen houden.

 

Reageer op dit artikel