nieuws

Boogaard koopt portefeuille Bohnenn & Van Santen

Archief

Boogaard Assuradeuren in Haarlem heeft de verzekeringsportefeuille van assurantiekantoor Bohnenn & Van Santen in Uithoorn overgenomen.

 

"Het gaat om een portefeuille met een doorloopprovisie van circa _ 250.000", zegt directeur Peter van Wassem van Boogaard. "Er is één medewerker die nu bij ons in dienst komt."

 

  &nbspBoogaard heeft verder een schadevolmacht ontvangen van De Goudse. Het Haarlemse bedrijf had al een verzuimvolmacht van de Goudse en heeft daarnaast volmachten van Nationale-Nederlanden, Aegon, Fortis, London, Elvia, HDI, DAS, Reaal, Europeesche, Generali en Allianz.

 

Heusden (hoofd Volmachten Boogaard), Bernardo Walta (directeur Volmachten De Goudse), achterste rij: Gé Kuit (accountmanager Verzuim De Goudse) Peter van Wassem (directeur Boogaard ) en Erik Bijkerk (accountmanager Schade De Goudse).

Reageer op dit artikel