nieuws

Blankers baas bij Belgisch Delta Lloyd

Archief

Frank Blankers, tot begin dit jaar in ons land de topman van intermediairverzekeraar Delta Lloyd, is directievoorzitter geworden van Delta Lloyd Life België. Hij gaat daar de fusie met Swiss Life Belgium begeleiden.

 

Met het definitief worden van die overname zegt Delta Lloyd Groep "een tweede thuismarkt" te hebben gerealiseerd. Het aantal medewerkers groeit met 360 tot 600 en de omzet stijgt met _ 475 mln tot _ 820 mln. Daarmee wordt Delta Lloyd in België de vierde partij in groepspensioenen en de zevende in individuele levensverzekeringen.

 

  &nbspDelta Lloyd heeft voor Swiss Life Belgium _ 142 mln betaald aan kortstondig eigenaar SNS Reaal. Die laatste zegt op de transacties een boekwinst van _ 20 mln te hebben gemaakt.

 

Reageer op dit artikel