nieuws

Arag participeert voor 33% in JuroFoon

Archief

Rechtbijstandverzekeraar Arag is voor 33% aandeelhouder geworden van JuroFoon, een organisatie die zich profileert als ‘Eerste Hulp Bij Rechtsproblemen’.

Arag participeert voor 33% in JuroFoon

Doel van de overeenkomst is elkaars kernactiviteiten aan te vullen en optimaal gebruik te maken van de wederzijdse kennis en ervaring. "Met onze participatie in JuroFoon versterken we onze eerstelijns juridische dienstverlening", aldus directievoorzitter Marc van Erven van Arag. Koert Adriaans, één van de directeuren van JuroFoon, ziet Arag als een belangrijke strategische partner. JuroFoon adviseert telefonisch, schriftelijk en online en biedt ook verdergaande rechtsbijstand in kantonprocedures. Leden van JuroFoon kunnen gratis gebruikmaken van juridische documentmodellen en genieten korting op tarieven van advocaten.

Reageer op dit artikel