nieuws

Arag neemt aandeel in JuroFoon

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag is voor 33,3% aandeelhouder geworden van Jurofoon. De overige aandelen zijn voor gelijke delen in handen van JuroFoons directeuren Koert Adriaans en Ojo Meijers.

 

JuroFoon is een in Maastricht zetelende organisatie die zich primair richt op houders van de eigen rechtshulpabonnementen.

 

Doel van de overeenkomst is elkaars kernactiviteiten aan te vullen en optimaal gebruik te maken van de wederzijdse kennis en ervaring. "Met onze participatie in JuroFoon versterken we onze eerstelijns juridische dienstverlening", zegt directievoorzitter Marc van Erven van Arag. Directeur Adriaans van JuroFoon ziet Arag als een belangrijke strategische partner.

 

Abonnementen

JuroFoon, die zich profileert als ‘Eerste Hulp bij rechtsproblemen’, biedt rechtshulpabonnementen tegen _ 35 per jaar en telt momenteel circa 14.000 leden. Behalve diverse juridische diensten, biedt het lidmaatschap ook korting op de zorgverzekering: een korting van 7% op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende polis. Binnenkort wil JuroFoon ook zeer concurrerende rechtsbijstandverzekeringen gaan verkopen.

 

Reageer op dit artikel